TAWARAN KHAS MINERAL | INFO M-TRADE | TAWARAN KHAS STEVIA | INFO PRODUK | PROGRAM M-TRADE | HUBUNGI
s

Info Produk M-Trade

PRODUK MINERAL LAUT DALAM M-TRADE  / M-TRADE DEEP SEA MINERALFungsi Utama M-TRADE SEA MINERAL adalah untuk menguatkan imunisasi badan, mengeluarkan toksin, mengalkalikan badan, merangsang penjanaan semulajadi sel bagi memulihkan dan menggantikan sel-sel yang rosak dan mati dengan lebih optimal dalam tubuh badan serta kulit untuk mengekalkan kesihatan tubuh.

MINERAL LAUT DALAM M-TRADE / M-TRADE DEEP SEA MINERAL
adalah pati mineral yang diambil daripada laut dalam di QUEENSLAND, AUSTRALIA yang mengandungi pelbagai mineral, antaranya:-
> Kalsium
> Magnesium
> Potassium
> Phosphorous
> Zink
> Selenium
> Iron
> Copper

[Baca Selanjutnya]

PRODUK STEVIA KASIH RAUDAHDaun Stevia sebenarnya telah digunakan oleh kaum Red Indian Guarani di Paraguay sejak 1500 tahun yang lalu lagi, namun kajian meluas terhadap Stevia hanya mula dilakukan pada awal kurun ke-19.

Pengkaji dan penyelidik Brazil menyedari bahawa sehelai daun Stevia boleh memaniskan sebiji buah peria dan secawan teh herba yang kelat. Biar betul? Memang manis Stevia ni.

Pokok Stevia sudah digunakan oleh puak Quarani sejak 1500 tahun yang lalu di Amerika Latin sebagai ubat tradisional dan juga sebagai pemanis makanan.

Kini, pokok Stevia telah tersebar luas ke negara-negara lain hingga ke negara Malaysia selepas satu artikel jurnal mengenai pokok ini diterbitkan pada tahun 1955.

[Baca Selanjutnya]
 

MAKLUMAT PERHUBUNGAN

PERTUBUHAN USAHAWAN M-TRADE MALAYSIA
Alamat: Pos 154, Kg Parit Besar, Bagan, 83000 Batu Pahat, Johor.
Email : mtrademalaysia.org@gmail.com
Pengerusi : 011-2384 2372
Setiausaha : 017-728 4821
Bendahari : 014-322 2101


 
 
Pertubuhan Usahawan M-Trade Malaysia 2019